All-on-4 kezelési koncepció 

Budapest

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézis csak ritkán nyújtanak tökéletes megoldást. Ezek a protézisek esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását. A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Az, All-on-4 Budapest, az egyik legjobb megoldás.

Nobel Biocare All-on-4™,

a modern megoldás teljes foghiányra

Az első konzultáció után rendszerint csak egy nappal később már búcsút vehet a régi kivehető fogsorától és az új, rögzített pótlásával távozhat a rendelőből. Ez a fogászati ​​implantátumok stratégiai elhelyezése miatt lehetséges és ezért a bonyolult műtét feleslegessé válik. Ezen túlmenően csak egy pár nyomon követéses kontroll vizsgálat szükséges.  

Mit is jelent az, All-on-four koncepció Budapest?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt adva.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

All-on-four kezelési koncepció Budapest, előnyei

Ellentétben a fogsor viselőkkel az All-on-four Budapest rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

  • természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
  • rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
  • fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
  • stabil harapási erő, amely lehetővé teszi hogy mindenféle típusú élelmiszereket enni tudnak
  • csökkentett a száj körüli arcrész beesettsége, ezáltal fiatalítja az arc megjelenését
  • nincs szükség többé fogsorragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására
  • nincsen többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés

Rögzített fogpótlás mindössze egy nap alatt!