Rejtett költségek nélkül

Fogászati árak

A fogászati kezelések összetett egészségügyi szolgáltatások, egy megnevezés kevesebb kezelést is tartalmazhat, ezért az árlisták összehasonlítása nem fedik az igazságot, így a kezelések megkezdése után akár kellemetlen meglepetések is érhetik!

Rejtett költség mentes árak

A felhasznált anyagok minősége, származási országa, megmunkálásukra hivatott berendezések minősége meghatározó a végeredmény szempontjából. EU és főképpen Svájcból származó alapanyagaink és a hozzá tartozó gépek, technológiák eredményezik a kiváló minőségű fogműveinket.

Minőségi alapanyag

Fogorvosaink, szájsebészeink, asszisztenseink és saját fogtechnikai laborunk munkatársai egy egységes csapatként, svájci és EU standardok betartásával dolgoznak. Rendelőinket az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szabványai szerint üzemeltetjük.

Minőségi csapatmunka

Kérje részletes kezelési tervünket amely minden költséget tartalmaz, így Önt nem érhetik kellemetlen meglepetések! 

Diagnosztika

Konzultáció, CT felvétel, Röntgen, Leletezés 

5 000 Ft-tól

Szájhigiénés kezelések

Fogkő, Fogfelszín, Szájhigiénés kezelés

20 000 Ft-től

Konzerváló fogászat

Fogtömés, Gyökérkezelés, Inlay, 

20 000 Ft-tól

Fogpótlások

Korona, Híd, Protézis

55 000 Ft-tól

Implantológia

Implantátum, Implantátum felépítmény, All-on-4 

30 000 -tól

Szájsebészet

Fogeltávolítás, Rezekció, Csontpótlás

20 000 Ft-tól

Garancia

Fogorvosaink, szájsebészeink, asszisztenseink és saját fogtechnikai laborunk munkatársai folyamatosan fejlesztik szaktudásukat, hogy Önnek mindig a legmegfelelőbb megoldást ajánlhassák.

Szakértelem garancia

EU és főképpen Svájcból származó alapanyagaink, a hozzá tartozó gépek, technológiák és az ISO 9001 szabványok betartása eredményezik a kiváló minőségű fogműveinket.

Minőségi alapanyag garancia


A törvényben meghatározottaknál nagyságrendekkel hosszabb idejű garanciális jótállást biztosítunk, így Önnek nem jelent kockázatot velünk elvégeztetnie fogászati beavatkozását. 

Extra garancia fogművekre


Részletes kezelési terv igénylése

Kérjük, adja meg adatait (töltse fel meglévő panoráma felvételét), a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatokat a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infó törvény), de az egészségügyi szolgáltatók adatkezelésük során még a 1997. évi XLVII. törvény az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről és a 39/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet (EESZT rendelet) szem előtt tartásával kezeljük. 

Mi mindig a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk!